او با بيان اينکه ادغام ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايعدستي موجب رشد اين سه بخش مهم فرهنگي شده است، گفت: در طول سه سال گذشته تغييرات مثبتي را در زمينه بازسازي و مرمت ميراثفرهنگي استان شاهد بوديم و در حال حاضر آذربايجانشرقي جزء استانهاي برتر کشور در زمينه ذخاير تاريخي است.
«محمدي» با اشاره به خواهرخواندگي تبريز با برخي شهرهاي تاريخي و مهم منطقه گفت: اين خواهرخواندگيها به واسطه وجود آثار تاريخي متعدد است که يک افتخار بزرگ فرهنگي محسوب ميشود.
مديرکل ميراث فرهنگي آذربايجانشرقي با اشاره به اکتشافات باستانشناسي در منطقه خداآفرين اظهار داشت: در آينده نزديک شاهد راهاندازي موزه در منطقه خداآفرين خواهيم بود و بر اساس يافتهها قدمت منطقه 7 هزار سال تخمين زده ميشود.
اين مقام مسوول افزود: اقوامي که در منطقه خداآفرين ساکن بودهاند در قرآن کريم مورد اشاره قرارگرفتهاند و کاوشهاي باستانشناسي، استقرار قوم رس را در خداآفرين تأييد ميکند.
«محمدي» بيان داشت: در تمام شهرهاي استان داراي آثار ثبت شده ملي هستيم و در حال حاضر يکهزار و 700 اثر تاريخي در استان ثبت ملي شدهاند که اغلب در شهرها و نقاط محروم استان مستقر هستند.
مديرکل ميراثفرهنگي اين استان با تأکيد بر ضرروت همکاري شوراهاي اسلامي شهر و روستاي استان در زمينه توسعه گردشگري و حراست از آثار تاريخي گفت: با توجه به اينکه اکثر آثار تاريخي و نقاط گردشگري در نقاط روستايي و شهرهاي کوچک هستند، ضرروت همکاري بيشتر شوراهاي شهر و روستا در اين زمينه احساس ميشود.
111/
انتهای پیام/